Close

S JEDNIM JE U JAVNOJ VEZI, A S DRUGIM SE MAZI PRED SVIMA: KĆERKA WILLA SMITHA UHVAĆENA NA PLAŽIAmerička pjevačica Willow Smith (21), najmlađa kćerka Willa Smitha i Jade Pinkett Smith snimljena je na plaži u Miamiju dok je razmjenjivala nežnosti sa kolegom muzičarom De Wayneom, i to naočigled svih.

Na ležaljkama uz okean nisu marili za tuđe poglede, već su uživali u strastvenim trenucima, a jedno drugome su nanijeli i zaštitnu kremu protiv sunčanja, a ni objektivi paparzza nisu ih zaustavili.

Pjevačica je pokazala i svoju vitku liniju u crnom bikiniju, a dodatnu pažnju privlačila je obrijanom glavom i tetovažama na svom tijelu.

Ali, ono što je najzanimljivije kod ovih paparazzo fotki jeste činjenica da je kćerka glumca već neko vrijeme u vezi s muzičarem Tylee Coleom od 2017. godine, ali je ranije ove godine otkrila da su postigli dogovor kako mogu imati više partnera, odnosno da praktikuju poliamoriju.

Sa poliamorijom osjećam da je baza veze sloboda da kreiraš stil odnosa koji funkcioniše za tebe i ne moraš da ukoračiš u monogamiju samo zato što svi oko tebe kažu da je to ispravna stvar – rekla je ona pojasnila je u emisiji svoje majke Red Table Talk.

scroll to top