Close

PROČITAJTE NAČINE KAKO DA POVRATITE IZGUBLJENU STRASTDobro razmislite u kakvoj ste fazi i da li vidite svjetlo na kraj tunela, ili ne, a potom donesite po sebe najbolju odluku.

Mnogi parovi se, nakon niza godina provedenih u vezi ili braku, suoče sa padom seksualne energije, što često zna da rezultira raskidom ili razvodom.

Zaljubljenost, seksualna privlačnost i strast vremenom blijede ukoliko se o njima ne vodi računa. Parovi koji zapostave ove segmente u svom odnosu, vremenom počinju da se susreću sa brojnim problemima koji nerijetko znaju da rezultiraju svađama, manjkom seksa, depresijom, a potom i raskidom, odnosno razvodom braka.

Osjećanje da nekoga volite, ali da više niste zaljubljeni najbolje opisuje stanje koje tiho i lagano ulazi u život partnera, a koje jasno govori da je stvar došla do tačke ključanja i da je teško popraviti stvari i vratiti se na staro stanje.

Kako biste izbjegli teške posljedice, ili kako makar ne biste zašli toliko duboko u problematiku, konstantno i iznova morate da ulažete trud u odnos s partnerom, da iskazujete svoju ljubav jasno i glasno, da uvodite novine u svoj seksualni život i da uvijek, bez obzira na obaveze i probleme, uvijek imate vremena za svog partnera.

Stoga, dobro razmislite u kakvoj ste fazi i da li vidite svjetlo na kraj tunela, ili ne, a potom donesite po sebe najbolju odluku.

scroll to top