Close

ŽENA SNAGATOR: BICEPSIMA GNJEČI VOĆE, A ZADNJICOM LOMI OLOVKEMnogi muškarci su joj probali parirati u snazi, ali rijetki su to uspjeli.

Naime, publika najviše voli kad pozove muškarca da joj se pridruži na nastupu s kojim se natječe u snazi – i naravno pobijedi

Mama Lou (pravim imenom Linsey Lindberg) može prepoloviti telefonske imenike, drobiti jabuke bicepsima, golim rukama zabijati čavle u drvo, pa čak i lomiti olovke zadnjicom.

Linsey Lindbergje kao mlada žena odlučila dati otkaz i pridružiti se cirkusu u New Yorku. Bivša maturantica iz Austina u Teksasu radila je u prestižnoj računovodstvenoj firmi u New Yorku prije nego što je dala otkaz kako bi slijedila svoj san.

Nakon što je u početku trenirala za klaunicu, odlučila je ipak početi trenirati za akrobatkinju. Međutim, dok je vježbala vješanje s užeta, podizanje tijela rukama i slične vježbe, primijetila je da njezino tijelo možda nije imalo fleksibilnost potrebnu za zračnu umjetnost, ali je bilo nevjerovatno čvrsto i snažno.

Njezin najveći performans snage je sposobnost da puše u bocu s toplom vodom dok ne pukne – štos toliko opasan da bi joj pluća mogla eksplodirati.

Razmišljajući o ostalim mišićima na tijelu, počela je vježbati jezik kako bi s njim mogla podizati utege, isto kao i prsne mišiće s kojima je namjeravala zdrobiti plastične boce pune vode. 

Neke od njezinih vratolomija čak su inspirirali i ljudi iz publike. Nakon jednog nastupa u Montrealu, dječak je pitao može li zadnjicom lomiti olovke.

Ona se ne oslanja na trikove i ne misli da biti jak znači da se morate odreći svoje ženstvenosti. Žene mogu biti jake i lijepe, sve dok su vjerne onome što zapravo jesu. Ne nedostaje curica koje joj nakon nastupa prilaze sa strahopoštovanjem i nizom pitanja.

scroll to top