Close

ŽENA KOJU JE IZBO BIVŠI MUŽ U LESKOVCU I DALJE U TEŠKOM STANJU: IMALA POVREDE PO CIJELOM TIJELUDvadesetedevetogodišnja S. V., koju je u subotu ujutro nožem napao muškarac u hodniku Dječijeg dispanzera u Leskovcu, svjesna je i komunikativna.

 Ipak, kako je rečeno u KC Niš, i dalje je životno ugrožena.

– Pacijentkinja je svjesna, orijentisana, komunikativna, hemodinamski stabilizovana. Ipak, s obzirom na težinu povreda, i dalje je životno ugrožena. U ovom trenutku je u stabilnog opšteg stanja – kazali su iz Kliničkog centra Niš.

Specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković rekao je jučer da ima povrede po čitavom tijelu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grudnog koša, stomaka i na ekstremitetima.

Dežurni ljekar u Dječijem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz lijevog uha, kao i ubodnu ranu u predjelu stomaka i posjekotinu na lijevoj strani lica. Na pitanje da li je vidio napadača, odgovorio je da nije. – Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu – rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dječaka, kojima je ranjena žena maćeha, piše Telegraf.

scroll to top