Close

WOG CENTAR JE PRAVO RJEŠENJE ZA VAŠ BRAND: POSLOVNI PROSTORI ZA USPJEŠAN BIZNISWOG centar je jedinstveni objekat koji se nalazi u centru općine Vogošća, u ulici Jošanička 55, a koji je od centra Sarajeva udaljen osam kilometara, a u čijoj neposrednoj blizini su smještene sve važnije javne ustanove i institucije kao što su: zgrada Općine Vogošća,zgrada Ministarstva unutrašnjih poslova, gradski stadion, osnovna škola, srednjoškolski centar, kulturno-sportski centar i druge, a koje su od vitalnog značaja za funkcionisanje općine.

Zgrada ima cca. 15.000 m2 površine, moderno koncipiranog sadržaja, prilagođena potrebama običnog čovjeka, ali i individualca koji svoje vrijeme želi provesti na koristan, edukativan i zanimljiv način.

Idejnim, a kasnije i izvedbenim projektom, osiguran je prostor za . televiziju, a ujedno je pružena mogućnost stanovnicima općine Vogošća da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno.

Trgovački centar WOG se prostire na približno 5.500 m2 i sastoji se od suterena,prizemlja,prvog i drugog sprata, a danas sadrži hipermarket „Mercator“, tehniku i male kućanske aparate Robna kuća „Domod“, modnu i sportsku obuću „Planika“, „Lutriju BiH“, „BH telecom“, „Telemach BH“, frizerski salon „Mass Beauty studio“, nakit „Zlatara 75“, „Caffe Wog“, obdanište i predškolsku ustanovu „Wogolino“, školu stranih jezika „LinGap“, fitnes-centar i teretanu „Shark“, dječiju igraonicu „Happy kids“, kao i novootvoreni poluolimpijski bazen „JU KSC Vogošća-bazeni“ .

Četvrti sprat je namjenski koncipiran kao „office floor“ idealan za IT firme, predstavništva i kancelarije.

Kvalitetan servis vođenja i upravljanja centrom, dobro izbalansirana i kvalitetno složena ponuda koja privlači posjetitelje i kupce te jedinstven pristup svakom partneru u cilju maksimziranja njegovog dugoročnog poslovanja, prihoda i profita je idealno rješenje za vas!

Sve informacije na broj telefona +38761533803 ili e-mail: wog@..ba
Dobro došli u poslovni centar WOG!

scroll to top