Close

VICTORIA BECKHAM: MRŠAVICE SU STAROMODNE, DANAŠNJE ŽENE ŽELE IMATI GRUDI I ZADNJICUModna dizajnerica Victoria Beckham lansirala je svoju novu VB Body kolekciju odjeće za oblikovanje tijela, za koju je nedavno rekla da posebno dobro izgleda na onima “ugodno popunjenima”.

Bivšu Spice Girl inspirirale su “žene s oblinama” u Miamiju, koje s malo odjeće na sebi svoje obline pokazuju s velikim samopouzdanjem. Smatra da je njihov stav i stil zaista oslobađajući.

Dodala je da joj se kao majci sviđa što je njezino najmlađe dijete, kći Harper Beckham (10) bila u blizini žena koje stvarno vole svoje obline i uživaju u tome kako izgledaju.

Victoria je rekla da njezina kolekcija VB Body pomaže ženama da imaju zaobljeniju figuru, s usko pletenim dizajnom koji stvara “laskavu siluetu”, prenosi “Jutarnji list”.

Kad je prošlog mjeseca na društvenim mrežama predstavila svoju kolekciju, rekla je da je “pomno dizajnirana” i “stvorena da laska tijelu”, pri čemu izgleda “sjajno na svim oblicima tijela i veličinama”.

scroll to top