Close

UŽIVO / OD 20 SATI NA . TV SPECIJALNA EMISIJA ‘IVICA OSIM 1941 – 2022’.U programu . televizije večeras od 20 sati emitovat ćemo specijalnu uživo emisiju ‘Ivica Osim 1941 – 2022’.

Nakon TV prijenosa sahrane i emisije 7 PLUS koja će u cijelosti biti posvećena Ivici Osimu, program ove subote nastavljamo našom specijalnom emisijom.

Švabo iz Sarajeva, Štraus sa Grbavice ili samo legendarni Ivica Osim nosit će posebno mjesto u mislima i srcima svih Sarajlija, Bosanaca i Hercegovaca, ali i ljudi širom svijeta.

Svojim djelima, nesebičnim zalaganjem za razvoj domaćeg sporta, ostavljenim srcem na stadionu Grbavice utkao se u sve i obavezao nas da ga ponosno spominjemo dok dišemo.

Mehmed Baždarević, Haris Škoro, Bogdan Tanjević i novinar . televizije Kerim Priganica će večeras govoriti o legendi Željezničara.

Ko je bio Osim, šta je značio za sport, fudbal, igrače, za zemlju, našu a i onu bivšu, zašto je bio omiljen među svima i kako dostojanstveno ispratiti legendu, gledajte večeras od 20 sati u programu . televizije.

scroll to top