Close

UŽIVATE U ČARIMA NOVE VEZE: DNEVNI HOROSKOP ZA 15. MAJOvnovi zadovoljni, Škorpije u dilemi, Vodolije čeka izlazak, Rakove poznanstvo.

Ovan

Zadovoljno trljate ruke, jer je prethodna sedmica bila uspješna na finansijskom planu. Konačno vidite prave rezultate vašeg dugotrajnog truda. Partner vam može prirediti ljubomorne scene i ne pokazuje dovoljno razumijevanja za vaše poslovne obaveze. Pokušajte da smirite situaciju. Povišena temperatura.

Bik

Dominantna tema ovog dana je rekapitulacija poslovnih pregovora koji će odrediti duži vremenski period u okviru vaše karijere. Iskoristite vrijeme da detaljno smislite plan za narednu sedmicu. Bikovi uživaju u čarima nove ljubavne veze i prepuštaju se nježnostima sa novim partnerom. Pojava ekcema.

Povremeni problemi koje su vam zadavali neki poslovni saradnici sada su iza vas. Novi uslovi poslovanja podrazumijevaće novi tim saradnika. Blizanci koji su u braku, danas mogu da prirede iznenađenje svojoj voljenoj osobi. To može biti romantičan izlazak u intimnoj atmosferi. Glavobolja.

Rak

Rakovi koji se bave privatnim biznisom više su nego zadovoljni prvim finansijskim rezultatima njihovog poslovanja. Poseban uspjeh očekuje vas u radu sa klijentima i u okviru uslužnih djelatnosti. Slobodni Rakovi mogu da da upoznaju veoma privlačnu osobu, koja je pomalo neobična i koja svojim ekscentričnim ponašanjem može potpuno da ih zbuni. Nesanica.

Lav

Vaš poslovni saradnik, koji vam je tokom prethodne sedmice zadavao probleme ne pridržavajući se svojih obećanja, može svojim ponašanjem doprinijeti vašoj odluci o prekidu saradnje. Budite otvoreni za razgovor sa partnerom koji vam prigovara da mu ne posvećuje dovoljno pažnje. Riješite to zajedničkim razgovorom. Nervoza.

Djevica

Novi početak ili novo radno mjesto može biti dominantna tema ovog dana. Nalazite se pred potpisivanjem veoma unosnog ugovora o dugoročnoj saradnji. Djevice koje su u vezi planiraju zajedničku budućnost sa partnerom i dogovaraju se o zajedničkoj budućnosti. Željni ste odmora.

Vaga

Prethodna sedmica mogla vam je donijeti nerviranje zbog nekih manipulacije od strane najbližih saradnika. Od ključnog je značaja da zauzmete ispravan stav prema svemu. Početak ljubavne avanture sa osobom koju možete upoznati preko posla može se odvijati pod velom tajne, jer ne želite da to saznaju drugi. Zuboboolja.

Škorpija

Ovaj dan vam donosi uvid u pozitivan bilans prethodne sedmice. Očekuje vas reorganizacija poslovanja i uvođenje novih metoda rada što će zahtijevati prilagođavanje. Nalazite se u dilemi, jer vas partner svojim nedosljednim ponašanjem dovodi u situaciju da ne znate kuda vaša veza zapravo vodi. Nervoza.

Strijelac

Dominantna tema ovog dana, jer su veoma važne vijesti o promenama u načinu rada u narednom periodu. Promjene u timu saradnika i metodama rada. Strijelčeve danas očekuje bogate društveni život, mnogo izlazaka i poznanstvo sa novim krugom ljudi u okviru kojeg mogu sresti svoju srodnu dušu. Slojevito se obucite.

Jarac

Razmišljate o promjeni radnog mjesta, a planete vam pružaju podršku u tome da pronađete bolju poziciju za sebe, kao i daleko bolje uslove rada. Jarčevi koji su u vezi razmišljaju o formalizaciji svog odnosa sa partnerom i planiraju proširenje porodice. Prehlada praćena teškom upalom grla.

Vodolija

Vodolije su u ovom periodu veoma okrenute saradnji sa inostranstvom i stranim kompanijama. Pa ipak, dobro razmislite o svemu, jer prvobitno obećanja ne moraju odgovarati realnosti. Vodolije očekuje izlazak u zanimljivo društvo i novi krug poznanika u kojem će moći da pronađu veoma privlačno osobu. Nervoza.

Ribe

Iza vas je naporna sedmica u okviru koje ste radili pod velikim pritiskom krajnjih rokova, a uskoro vas očekuje početak rada na novom projektu. Ovog puta postignite bolji dogovor. Slobodne Ribe mogu da započnu novu vezu sa osobom u znaku Djevice, Vodolije ili Jarca. Problemi sa stomakom.

scroll to top