Close

TRIBINA ‘POLOŽAJ BOŠNJAKA U DRŽAVAMA REGIJE’ U MOSTARU I STOCUJavna tribina Ureda za koordinaciju bošnjačkih vijeća “Položaj Bošnjaka u državama regije” održat će se u subotu, 14. maja, u Mostaru i Stocu.

Tribina u Stocu bit će održana u Šarića kući s početkom u 17 sati, a pozdravni govor održat će predsjednik Udruženja logoraša Stolac Amer Đulić, dok će isti ovaj događaj u mostarskom Centru za kulturu početi u 19.30 sati.

Pozdravni govor u Mostaru održat će predsjednica RO VKBI Hercegovine Elbisa Ustamujić, priopćeno je iz Ureda za Koordinaciju bošnjačkih vijeća.

Uvodničari i u Mostaru i u Stocu bit će predsjednik Vijeća Kongresa bošnjačkih intelektualaca BiH Nedžad Mulabegović, predsjednica Bošnjačkog nacionalnog vijeća u Srbiji Jasmina Curić, predsjednik Koordinacije bošnjačkih županijskih vijeća Hrvatske Kadro Kulašin, potpredsjednik Bošnjačkog vijeća u Crnoj Gori Suljo Mustafić, predsjednik Bošnjačkog nacionalnog vijeća Sjeverne Makedonije Dževad Hot, te član KVZ Kosova ispred Bošnjačke zajednice Almedin Fejza.

scroll to top