Close

TOM CRUISE KRITIKOVAN JER JE POKUŠAO PROMOVISATI FILM U EMISIJI POSVEĆENOJ KRALJICI ELIZABETITom Cruise gostovao je na britanskom ITV-u povodom obilježavanja platinastog jubileja kraljice koja slavi 70 godina na čelu monarhije, međutim, mnogi su ga osudili jer je tom prilikom pokušao promovisati svoj novi film “Top Gun: Maverick”.

Voditelji Phillip Schofield i Julie Etchingham razgovarali su sa filmskom zvijezdom dok su vodili televizijski događaj uživo na ITV-u.

Toma, čiji dugo očekivani film “Top Gun: Maverick” stiže u kina krajem ovog mjeseca, gledatelji su kritikovali jer je tokom intervjua počeo pričati o ovom filmu u svrhu njegove promocije.

Tom je bio jedan od prvih gostiju koji je u emisiji govorio o svojoj ljubavi prema Velikoj Britaniji, a posebno prema kraljici Elizabeti.

Međutim, gledatelji nisu bili impresionirani time što je Tom iskoristio trenutak za promovisanje nastavka originala iz 1986. godine.

Na društvenim mrežama su se pobunili jer je povod emisije bila proslava kraljičinog jubileja, a ne prilika da se glumac promoviše.

Dok je drugi zbunjeno upitao koja je svrha gostovanja slavnih osoba, ako neće govoriti o temi.

scroll to top