Close

Sloboda i Široki Brijeg remizirali u prijateljskom susretuU okviru pripremnih utakmica za novu sezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine na Kupresu su snage odmjerile ekipe NK Široki Brijeg i FK Sloboda. Konačan rezultat je glasio 1:1.

Na samom početku susreta nije bilo većih prilika na obje strane, a najbolja šansa u prvom dijelu desila se u 26. minuti utakmice kada je Široki sjajno zaprijetio, ali je Bukvić sjajno spasio Slobodu u dva navrata.

Ipak, Bukvić je bio nemoćan u 29. minuti utakmice kada je Pejić pogodio i zasluženo doveo Široki Brijeg u vodstvo. Do kraja prvog dijela Široki je nastavio dominirati u polju, čak su tržaili jedanaesterac u finišu susreta, ali se ništa nije dogodilo.

U nastavku utakmice mnogo bolje otvaranje za Slobodu i mnogo veći posjed lopte na strani Crveno-crnih. Sve to je rezultirao i pogotkom već u 54. minuti utakmice, a strijelac je bio Alen Kurtalić.

Do kraja utakmice obje ekipe su igrale otvoreno, Sloboda je bila nešto bolji protivnik, ali pravih šansi nije bilo, pa je ostalo 1:1.

scroll to top