Close

SEZONA KUPANJA I VRUĆIH FOTKI JE OTVORENA: DOMAĆE DAME SPREMNO POZIRAJU U BIKINIJIMAPoznate Hrvatice svoje su pratitelje na društvenim mrežama počastile vrućim kadrovima čim je sunce malo zagrijalo more. Nives, Tončica, Sandra, Žanamari i Lidija su zapalile društvene mreže

Svake godine poznate dame počaste pratitelje na društvenim mrežama golišavim izdanjima u kupaćim kostimima, a po dolasku toplog vremena, ni ova sezona nije izuzetak. Prve su u more ove godine uskočile Nives Celzijus (40), Sandra Bagarić (48), Tončica Čeljuska (53), Žanamari Perčić (40) i Lidija Bačić (36).

Nives se fotkala pored bazena u Tisnom na Murteru, a njezin crni izazovni kupaći ostavio je obožavatelje bez daha.

Uz zamamne fotke objavila je i video u kojem ulazi u more, a njezina je bujna stražnjica bila u prvom planu.

Novinarka i voditeljica Tončica otvorila je sezonu kupanja u rodnoj Baškoj Vodi, čime s pohvalila na društvenim mrežama.

Sandra Bagarić za prvo je kupanje ove godine odabrala crveni kupaći kostim, a hrabri ulazak u more objavila je na svom Facebooku.

Iako se Žanamari nije fotkala u moru, objavila je video sunčanja i istaknula guzu, a pratitelji u komentarima su imali samo riječi hvale.

Lidija Bačić objavila je fotku na napuhancu u bazenu, a na fotografiji je zasjao njezin piercing u pupku i zavidna figura.

scroll to top