Close

OGLASIO SE OTAC MATEJA PERIŠA: TEŠKO MI JE, ALI SA ISTINOM SE MORAM SUOČITIOtac Mateja Periša, Nenad Periš, potvrdio je da ga je srpska policija obavijestila o tome da je u Dunavu kod Ada Huje pronađeno tijelo mladića, koje po opisu i garderobi odgovara njegovom sinu.

Podsjećamo, tijelo mladića su mornari izvukli jutros u 9:30.

Muškarac na sebi ima farmerke, majicu sa aplikacijom i jednu bijelu patiku. Policija je izvukla tijelo oko 9:30, a na terenu su i forenzičari.

Podsjećamo, Matej Periš nestao je u noći između između 30. i 31. decembra, kada je ostavio svoje drugove u beogradskom klubu “Gotik”. Od tada je njegov nestanak velika misterija za sve.

Odmah su objavljeni snimci sa nekoliko kamera na kojima se vidi kako Periš trči, zaustavlja taksi, ponovo trči, a potom navodno silazi u rijeku.

Ono što je izvjesno jeste da je Matej izašao iz kluba i počeo da trči uzvodno uz Savu, prema Promenadi. On je bio samo u crnoj majici kratkih rukava i nije se zaustavljao. Postojala je bojazan da ga je neko jurio, međutim, na jednom od snimaka koji se pojavio jasno se vidi da Matej brzo trči ulicom punom ljudi, ali niko mu nije za petama i sve je mirno.

U jednom trenutku Matej se mimoišao s vozilom koje kao da nije ni primetio, a prošao je i između autobusa i ograde, ne obazirući se na opasnost od saobraćaja.

Otac Mateja Periša proveo je u Beogradu dva mjeseca, nadajući se sve vrijeme da će njegov sin biti pronađen.

scroll to top