Close

ODMORITE SE I OPUSTITE UZ VOLJENU OSOBU! DOBRO ISKORISTITE VIKEND PRED VAMA: PROČITAJTE DANAŠNJI HOROSKOPVaga doživljava prosvjetljenje, Jarac umoran, Djevica svjesna da vrijeme brzo prolazi.

OVAN

Najbolje bi bilo da veći dio novog posla završite tokom prijepodnevnih sati. Tada su vam aspekti povoljniji. Pitate se iz kog razloga je vaša voljena osoba promijenila ponašanje prema vama. Problemi sa zubima. Zanemarili ste ih!

BIK

Zadovoljstvo raste u skladu sa zaradom. Sretni ste, jer se vide rezultati vašeg truda. Maksimalno ste aktivni na društvenom planu i samim tim imate prilike za brojna zanimljiva poznanstva, flert i avanture. Osjetljiv nervni sistem.

Povoljan dan za saradnju sa inostranstvom. Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji sa saradnicima. Imat ćete niz zanimljivih dešavanja i priliku za to da upoznate zanimljivu osobu koja će vas privući. Provjerite nivo holesterola.

RAK

Najbolje bi bilo da danas nikome ne pozajmljujete novac i da se držite po strani. Izbjegavajte ulazak u bilo kakvu raspravu. Morate da naučite da kontrolišete svoje strahove. Nemate povjerenja ni prema kome. Smanjite unos alkohola.

LAV

Potrudite se da napravite što bolju organizaciju. Ako ste u ulozi nadređenog moguć je još jedan stresan dan. Tokom popodnevnih i večernjih sati možete da očekujete izliv nježnosti i pažnje od strane partnera. Osjetljivi bubrezi.

DJEVICA

Oštro osuđujete sve one koji nisu dovoljno posvećeni poslu. Nemojte ipak biti prestrogi. Nova ljubav još nije na vidiku, pa se slobodni pripadnici znaka dosađuju. Pad imuniteta, povedite računa o unosu vitamina, kao i minerala.

VAGA

Ukazaće vam se faktor sreće u nekim okolnostima. Nema potrebe da sumnjate u svoje sposobnosti. Imate dobar osjećaj i mnogo očekujete od osobe sa kojom ste skoro ušli u emotivnu vezu. Nemojte ništa požurivati. Imate mnogo energije.

ŠKORPIJA

Generalno biste trebali da se uzdržite od važnih poteza danas. Odložite sve odluke za naredne dane. Iako se trudite da djelujete smireno u kontaktu sa voljenom osobom, to vam ne polazi za rukom. Bolovi u stomaku. Obavite preglede.

STRIJELAC

Moguće je da postoji na vašem poslu neka osoba koja se zaštitnički postavlja prema vama. Saznajte o kome je riječ! Zadovoljni ste situacijom na emotivnom planu i nemate potrebu da bilo šta mijenjate. Dobar dan za boravak u prirodi.

JARAC

Važno je da sebi napravite listu prioriteta i da se prema tome organizujete. Pratite planove doslovce. Lahko se upuštate u neobaveznu avanturu koja vjerovatno nikuda ne vodi. Nekad je bolje zaustaviti se na vrijeme. Problemi sa grlom.

VODOLIJA

Možete lako steći sasvim pogrešnu sliku o nekoj osobi. Nemojte dopustiti da bilo ko utiče na vaše odluke. Imate potrebu da se distancirate od voljene osobe jer vas njena ljubomora guši. Problemi zbog kašlja. Obavite preglede.

RIBE

Najbolje bi bilo da se ne oslanjate na druge previše. Veći dio posla koji imate obavite sami. Prija vam trenutni partner i vrijeme sa njim, ali nemate dovoljno energije da se u tu novu priču udubljujete previše. Muči vas nesanica.

scroll to top