Close

NEVJEROVATNA PRIČA: REKLA SU MI DA SAM OPSJEDNUTA DEMONIMA! U ŽELJI DA SE IZLIJEČI OD DEPRESIJE, ŽENA UPALA U KLOPKU VIDOVNJAKABrojni prevaranti pod maskom ‘vidovnjaka’ oglašavajući se preko interneta ne prezaju da opljačkaju i ljude kojima je neophodna medicinska pomoć, kao što je Nišlijka Lj. S. (63) koja je, u želji da se izliječi od depresije, upala u njihovu klopku.

Očajna žena kaže da ni sama ne zna koliko im je tokom proteklih dvadesetak godina dala para, a da svoju boljku nije izliječila. Posljednji takav slučaj dogodio se 2. decembra, kada joj je navodni vidovnjak na vrata poslao ‘saradnike’, koji su je istukli i ukrali joj 190.000 dinara.

Lj. S. kaže da je odlučila da potraži pomoć na drugoj strani s obzirom na to da, kako tvrdi, nije uspjela da se izbori sa svojom bolešću ni lijekovima ni psihoterapijama.

Nakon što je izgubila nadu da će se oporaviti uz medicinsku pomoć, Lj. S. na Youtube počinje da prati vidovnjake od kojih se neki deklarišu kao specijalisti za liječenje depresije.

Nažalost, bolesna žena nije odustala od namjere da nađe vidovnjaka koji će je izliječiti.

Kaže da je 26. novembra stupila u kontakt sa novim vidovnjakom ‘gospodinom Simonidom’, navodno iz Srpske Crnje.

Oko ponoći je, kako kaže, dobila telefonski poziv, i izašla iza kuće da bi se srela sa ‘saradnicima’ vidovnjaka.

Njen suprug M. S. kaže da je prevarante odmah prijavio policiji, ali da je pokušao da povrati novac kontaktirajući vidovnjaka Simonida.

scroll to top