Close

NADALEKO POZNAT: PUTINOVA KĆKERKA SE ZABAVLJA SA IGOROM ZELENSKIM?Kćerka Vladimira Putina, Katerina Tihonova, ima dečka koji ima isto prezime kao ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

Sankcije koje su uvedene protiv 35-godišnjakinje, zbog specijalne vojne operacije koju je njen otac pokrenuo u Ukrajini, zaustavile su njene redovne letove iz Moskve za Minhen gdje bi živjela sa novim muškarcem, a tokom kojih bi bila u pratnji čuvara ruske tajne službe.

Njen novi partner, sa kojim ima dvogodišnju kćerku, jeste Igor Zelenski (52), vodeći profesionalni baletski igrač koji je donedavno bio na čelu Državnog baleta Bavarske, piše Daily Mail.

Otkriće dolazi iz istrage ruske nezavisne novinske kuće IStories i njemačkog Der Spiegel.

Prethodno je Katerina Tihonova, mlađa od dvije Putinove kćerke iz braka sa bivšom prvom damom Kremlja Ljudmilom Aleksandrovnom Očeretnajom, bila udata za najmlađeg ruskog milijardera Kirila Šamalova (40).

Putin se ljutio na Ruse koji žive na Zapadu, uprkos tome što njegova rođena kćerka često putuje u Minhen uz punu državnu podršku i obezbjeđenje kako bi provela vrijeme sa svojim dečkom. Do početka ove godine i rata u Ukrajini, izgleda da je živjela sa njim u Njemačkoj.

U izvještaju Stories stoji: “Dvije godine, od 2017. do 2019, majka djevojčice morala je da leti ovom rutom, od Moskve do Minhena i nazad, više desetina puta. Ona je živjela u Rusiji, a kćerkin otac je živio u Njemačkoj, gdje je upravljao Bavarskim državnim baletom. Njegovo ime je Igor Zelenski”.

Novinarska istraga pronašla je dokumente koji dokazuju letove u kojima su učestvovali “Tihonova, Zelenski, dijete, dadilje, obezbjeđenje”. Otkriveno je da je u periodu od dvije godine “letjela u Minhen, gdje je Zelenski radio, više od 50 puta”.

Od anonimnog izvora, izdanje je dobilo “dokumente sa maila Službe bezbjednosti ličnog obezbjeđenja predsjednika i Tihonove, Alekseja Skripčaka”.

Zelenski, koji je rođen kao Rus gruzijskih korijena i za koga se ne vjeruje da je u srodstvu sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim, napustio je Bavarski državni balet prošlog mjeseca, očigledno nakon što je odbio da osudi Putinov rat u Ukrajini.

scroll to top