Close

Ministar Šteta i Vlada KS predstavili prijedloge novih stolica za tramvaje: Koje biste vi izabrali?


Ovaj događaj ima za cilj da čujemo potrebe naših građana, da zajedno pokušamo naći rješenja svih izazova koje imamo danas

U sarajevskom Domu mladih traje Dan otvorenih vrata Ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo.

Ministar Adnan Šteta sa saradnicima razgovara sa građanima koji imaju prijedloge i rješenja za poboljšanje saobraćaja u kantonu.

– Ovaj događaj ima za cilj da čujemo potrebe naših građana, da zajedno pokušamo naći rješenja svih izazova koje imamo danas u saobraćajnoj i cestovnoj infrastrukturi. Raduje me odziv građana i siguran sam da ćemo imati odlične projekte na osnovu svih prijedloga koje smo već dobili i koje ćemo danas dobiti, rekao je ministar Šteta.

 

Svi prisutni su na samom kraju pozvani da isprobaju kvalitet stolica koje će biti ugrađene u nove sarajevske tramvaje, te da glasaju za onu koja je njima najbolja, sa željom da će javni prevoz što prije biti prva opcija i prisutnih i svih građana.

Program Dana otvorenih vrata počinje u 10 sati kada će ministar Šteta i njegovi saradnici sa građanima razgovarati o svim prijedlozima, rješenjima i izazovima sa kojima se susreću kada je u pitanju saobraćaj.

scroll to top