Close

MAJKA DŽEMILA PRIPREMILA GULZEME, TURSKI SPECIJALITET, ZA EKIPU ‘LJETNE KUHINJE’: USKORO NA HAYATU PONOVO SA VAMA NAJGLEDANIJA EMISIJAU Kemeru, primorskom odmaralištu i okrugu Antalije na Turskoj, danas je boravila i ekipa “Ljetne kuhinje” . TV-a.

Istinski je doživljaj, govore nam naše kolege, kada izađete iz luksuznih hotela kojima raspolaže i Kemer, i druge regije u Antaliji, susresti se sa tamošnjim stanovnicima. Još zanimljivije je čuti njihove priče, upoznati tradiciju, običaje, a kako je tamo naš najgledaniji tim “Ljetne kuhinje”, njih je posebno privukao miris njihove kuhinje.

Ekipu Hayata, a sve svakako zahvaljujući dobroj organizaciji Centrotoursa, ugostila je majka Džemila koja im je pripremila autentični turski doručak.

Hoteli vam nude svu raskoš, ali posebnu porodičnu idilu osjetili su u domu vrijedne Džemile. Guzelme, njihov specijalitet, bio je velika poslastica i za našu ekipu, baš kao i sve druge koji imaju priliku probati tursko jedinstveno jelo kojim najčešće počinju dan.

U programu . TV uskoro ćete gledati nekoliko emisija “Ljetne kuhinje” koje se i dalje snimaju u Antaliji.

scroll to top