Close

LJUBAVNE PORUKE AMBER HEARD: ŽELIM TE RASTRGATI, PROŽDIRATI, UŽIVATI U OKUSUNa sudu su otkriveni zapisi iz “ljubavnog dnevnika” koji su dijelili Amber Heard i Johnny Depp.

Depp (58) tuži Heard (35) za klevetu i traži 50 miliona dolara zbog tvrdnji o zlostavljanju koje je napisala za The Washington Post 2018. iako nije imenovala glumca. Sudu su prikazane ljubavne poruke koje je Heard napisala svom bivšem mužu u njihovom zajedničkom ljubavnom dnevniku, u kojem su pisali poruke jedno drugom.

U zapisu u dnevniku 22. maja 2015. Heard kaže: “Prava ljubav nije samo ludilo strasti ili biranje sigurnosti mira. Radi se o tome da imamo oboje. Vidjela sam u tebi pravo prijateljstvo i poštovanje, ali još uvijek te više nego ikada želim rastrgati, proždirati i uživati ​​u okusu.”

U bilješci od 1. avgusta 2015. Heard je napisala: “Jedva sam čekala da ti kažem koliko te obožavam. Nisam mogla zamisliti ljepši medeni mjesec.”

17. avgusta 2015. Amber je napisala: “Žao mi je što sam tako jako protresla volan. Prokletstvo, volim te Johnny, vezana sam za tebe zauvijek.”

U bilješci od 8. aprila 2016. Heard je napisala: “Žao mi je što mogu poludjeti. Žao mi je što sam te povrijedila. Kao i ti, mogu postati zla kad sam povrijeđena.”

Heard je na sudu rekla da je “dnevnik bio više ljubavna bilježnica i dio komunikacije”.

scroll to top