Close

LEJLA I NJEN SUPRUG NOVAC PLANIRAN ZA SVADBU DALI U HUMANITARNE SVRHE: DUŠA SE HRANI KAD POMAŽEMOPodgoričanka Lejla Ćorović (25) i njen suprug, koji žive i rade u Južnoj Karolini u Americi, odlučili su da novac namenjen za svadbeno veselje potroše na najbolji mogući način.

Naime, podijelili su ga siromašnim porodicama u svojoj domovini.

Ona i suprug su, kako kaže, shvatili da u Americi razmišljaju o luksuzu, dok neki ljudi u Crnoj Gori nemaju novca za osnovne životne namirnice.

Kaže da je suprug za “najvažniji dan” planirao neki jednostavan banket, u vidu ručka sa najbližima, dok je ona bila za veliku svadbu na nekom brodu.

Ipak, od te ideje se odustalo radi višeg cilja, pa je tako ovaj mladi par usrećio nekoliko porodica u Crnoj Gori. A rođaci u domovini pomogli su im da novac ode u prave ruke.

Supružnike je inspirisala priča o djevojci koja se odrekla toalete za matursko veče kako bi novac dala u humanitarne svrhe.

“Duša se hrani kada pomažemo”

Inače, ova Podgoričanka je prije dvije godine osvojila titulu najljepše Evropljanke na takmičenju ‘Miss Fashion Global’ u Destinu na Floridi, u SAD.

Pored te titule, Lejla je dobila i krunu kao najljepša djevojka Južne Karoline.

Želja joj je da suprug i ona lično posjete porodice kojima je pomoć potrebna.

‘Daj ribu čovjeku i nahranićeš ga za jedan obrok/dan. Nauči čovjeka kako da peca i nahranićeš ga za čitav život’.

Iskreno se nadam da će naša priča inspirisati druge da urade nešto slično, jer treba da jedni druge podstičemo na dobro – naglasila je mlada Podgoričanka.

scroll to top