Close

KOME ĆE PRIPASTI IMOVINA VIDOJA RISTOVIĆA: NIKOLINI PIŠEK OSTAVIO SKUPOCIJENI NAKIT?Historičar umjetnosti Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek, preminuo je 8. maja. On je sahranjen na Novom groblju u Beogradu.

Nakon njegove smrti u javnosti se dosta govori o imovini, te kome će ona nakon njegove smrti pripasti, s obzirom na to da je bio veoma imućan. Inače, Vidoje je sin Miše Grofa, uglednog i jednog od najbogatijih srpskih antikvara.

Još uvijek se ne zna šta je sve Ristović posjedovao
Iako se još uvijek ne zna šta je sve Ristović posjedovao u svom vlasništvu, te šta je stekao u zajednici sa Nikolinom, o skupocjenom nakitu voditeljke se često pisalo u medijima. Posebno o njenom vjereničkom prstenu, za koji je pokojni Ristović iskeširao 15.000 eura.

Također, kada je par, prije dvije godine pokraden, tokom ljetovanja u Hrvatskoj, tom prilikom su sa sobom imali skoro 68.000 eura u kešu, ali i nakit u vrijednosti od 200.000 eura. Ovo je tada zaprepastilo javnost, a voditeljka je objasnila zbog čega je na odmor nosila skupocjeni nakit, te toliko keša.

Prsten u vrijednosti 65 hiljada eura

scroll to top