Close

JAVILA SE I ČETVRTA ŽRTVA ‘FACE’: PRIJETIO JE DA ĆE MI UNIŠTITI KARIJERU AKO PROGOVORIMOptužbe protiv zvijezde serije “Sex i grad” za seksualno zlostavljanje ne prestaju. Sada se javila i četvrta žrtva koja je prepričala incident s Chrisom Nothom iz 2002. godine.

Njujorška pjevačica Lisa Gentile priznala je kako se sve dogodilo nakon što joj je glumac ponudio prijevoz kući iz jedne zalogajnice.

Kada su ušli u stan nasrnuo je na nju i postajao sve agresivniji.

Glumac je zatim nazivao raznim pogrdnim imenima, a zaprijetio joj je da će, ako ikom kaže, unišiti njenu karijeru.

-Bio je tu stalni gost i dobar prijatelj vlasnika. Često sam ga viđala jer sam i sama tu dolazila s prijateljima i porodicom”, rekla je.

Na ovaj potez odlučila se nakon što su se javile i druge žrtve.

Podsjećamo, otkako su krenule optužbe za seksualno zlostavljanje, Chrisu su se zatvorila mnoga vrata. Iako je sve negirao, glumac je dobio otkaz u seriji, povučena je njegova reklama te je izgubio milionske projekte.

Pored četiri žrtve, u javnost je isplivala i zabrana prilaska iz 1995. godine, koju je zatražila njegova bivša djevojka Beverly Johnson.

Njegovu suprugu sve je iznimno potreslo te se odlučila na neko vrijeme udaljiti od njega, a zlostavljane žene podržale su i Chrisove kolegice sa seta serije “Sex i grad”.

scroll to top