Close

IMA 32 GODINE I DVANAESTERO DJECE: NE PLANIRA STATI, ŽELI IH 1532-godišnja mama Britni Church iz Arkanzas Sitija u Kanzasu koja ima 12 djece otkrila je da nije bila trudna samo dvije godine od 17.

Ona je prvo dijete je rodila samo šest dana nakon što je proslavila svoj 16. rođendan, a od tog trenutka broj njene djece je samo rastao.

Britni Čerč je na TikTok-u objavila da je bila skoro konstantno trudna otkako je imala samo 15 godina.

Britni Čerč rodila je svoje prvo dijete, kćerku Crizman, samo nekoliko dana nakon svog 16. rođendana. Od tada je na svijet donijela još djece – Džordana, 15, Kejleba, 14, Džejsa, 13, Cadence 11, sa svojim bivšim mužem sa kojim se razišla 2010.godine

Britni je prošla kroz bezbrižnu fazu, zabavljajući se vikendom i neočekivano je zatrudnila sa svojim šestim djetetom, Džesalin 10, 2012. godine.

Par je svog prvog zajedničkog sina, Silasa dobio u ljeto 2015, godinu dana nakon upoznavanja, prije nego što je Britni rodila sina Kristofera 2016. i trojke Olivera, Ašera i Abela, godinu dana, u junu 2019.godine.

Međutim, uprkos naprezanju zbog velike porodice – i izuzetno velikih računa – Britni, koja je udata za supruga Krisa, priznala je da želi čak 15-tero djece.

Da bi se brinuli o svojoj 12-članoj grupi, Britni i drugi muž Kris Čerč (28) troše 300 dolara sedmično na namirnice, uključujući pet kutija žitarica, 66 kartona mlijeka i 600 pelena.

Britini je rekla:

Mislila sam da ću imati maksimalno četvero djece. Ne osjećam se kao da imam puno djece – to je normalno.

Britini je objasnila svojim pratiocima na društvenim mrežama da njeno najstarije petoro djece – Crizman, Jordan, Cadence, Kaila i Jace – imaju istog oca. Jesalin, šesta najstarija, ima drugog oca od ostale braće i sestara.

Britni je rekla: “Osjećala sam se mnogo sramotno što sam zatrudnila šesti put jer sam oduvijek željela da moja djeca imaju istog oca. Ali kada se Džezalin rodila, bila je tako nevina, dragocijena i lijepa. Sva sramota je odmah nestala.

Ljudi nas u čudu gledaju kada izađemo kao porodica u kupovinu ili bilo gdje drugo. Ako stvari prođu dobro, nadamo se da ćemo izgraditi kuću na selu pored velikog jezera jer Kris voli pecanje. I mi bismo voljeli da nabavimo neke životinje. Možda bi dva psa i mačka bili dobar početak.” dodala je na kraju mama Britni.

scroll to top