Close

HOROR U NJEMAČKOJ: MUŠKARAC UBIO SUPRUGU I KĆERKU, POVRIJEDIO SINA, PA PRESUDIO SEBIPolicija je u četvrtak u stambenoj zgradi u okrugu Ludwigsburg pronašla tri beživotne i jednu teško povrijeđenu osobu.

Sumnjaju kako je počinitelj 35-godišnjak, odnosno suprug i otac ubijenih.

Prema prvom policijskom saopćenju, 35-godišnji muškarac ubio je svoju 33-godišnju suprugu i 6-godišnju kćer, teško povrijedio 4-godišnjeg sina, a potom počinio samoubistvo u Eberdingen-Nußdorfu (okrug Ludwigsburg). Prema riječima istražitelja, zločini su se dogodili u četvrtak kasno navečer.

DJEČAK (4) HOSPITALIZIRAN S TEŠKIM POVREDAMA
Nakon što je policiju oko 23.45 sati alarmirala žena koja je bila zabrinuta za svoju 33-godišnju prijateljicu, službenici policijske postaje Vaihingen an der Enz su stigli u porodičnu zgradu i pronašli tri beživotne i jednu teško povrijeđenu osobu. Utvrđeno je kako se radi o 35-godišnjaku, 33-godišnjoj ženi i 6-godišnjoj djevojčici. Dječak (4) pronađen je s teškim povredama i hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu.

U petak ujutro pozadina porodične drame je još uvijek bila nejasna. Policijska istraga je trenutno u toku. Odjel za kriminalističke istrage u sjedištu policije u Ludwigsburgu će tokom dana iznijeti više informacija o ovom tragičnom slučaju.

scroll to top