Close

HOLLYWODSKA GLUMICA OTVORENO: SILOVANA SAM VIŠE PUTA JER BIH BILA PREVIŠE PIJANA DA BIH IM REKLA DA PRESTANUGlumica Selma Blair ni ranije se nije sramila dijeliti detalje o svojim ličnim borbama pa tako od 2018. godine, otkako joj je dijagnosticirana multipla skleroza, javno govori o toj bolesti.

No, svojim memoarima “Mean Baby” uspjela je šokirati sve svoje obožavatelje. Dijelovi memoara nedavno su objavljeni u časopisu People, a u njima doznajemo kako je glumica već u dobi od sedam godina počela piti alkohol. “Prvi put kada sam se napila bilo je to otkriće”, napisala je te nastavila još detaljnije.

Blair je trijezna od 2016. godine, a dodala je kako se u ranim godinama nije često opijala već bi popila nekoliko gutljaja kako bi se riješila tjeskobe.

No, njeni ‘pravi’ problemi s alkoholom započeli su u tinejdžerskim i ranim dvadesetim godinama, a otkrila je kako ju je nakon jednog opijanja na fakultetskom izletu silovala jedna, a čak možda i dvije osobe.

Blair je također priznala kako ju je kao tinejdžericu seksualno napao dekan internata Cranbrook koji je pohađala. Gledajući na njega kao na mentora i prijatelja od povjerenja kao mlada djevojka, Blair se prisjetila šta je on njoj značio.

scroll to top