Close

EVO KOJE SU NAJBOLJE BOJE ZA KANCELARIJUOve boje bi dobro funkcionisale u kancelarijskom okruženju.

Bijela

Bijela je povezana sa metalnim elementom u sistemu boja pet elemenata. Metalni element se odnosi na to da budete produktivni. To takođe ima veze sa vašim kreativnim rezultatom i sposobnošću da završite projekte. Ako imate problema sa odlaganjem ili ako vam je teško da završite stvari koje započnete, bijela je dobra boja koju možete da doaten dizajnu kancelarije.

Siva

Siva se nalazi između bijele i crne, a takođe ima kvalitete metalnog elementa. Svjetlija, hladna siva donosi sličnu energiju bijeloj, što je čini još jednom sjajnom bojom za unapređenje produktivnosti. Toplija siva sa smeđim nijansama je zemljanija i donijeće mirniju, stabilniju energiju, piše The spruce.

Braon je povezana sa elementom zemlje u sistemu boja od pet elemenata. Element zemlje znači da je uzemljenost i opuštenost. Za ovaj element vezuju se različite nijanse braon, kao i drugi zemljani tonovi. Završne obrade smeđeg drveta takođe predstavljaju element zemlje, tako da je braon drveni sto povezan sa zemljom. Ako ste skloni da se osjećate uznemireno ili zabrinuto dok radite, dodavanje elementa zemlje može da vam pomogne da stvorite više lakoće.

Crna

Crna je povezana sa elementom vode, još jednim od pet elemenata. Voda je traženje mudrosti i pronalaženje svrhe. Element vode i crna takođe su usko povezani sa karijerom. Ako osjećate da vam nedostaje jasnoća o karijeri  pokušajte da dodate male količine crne u svoj kancelarijski prostor.

Žuta

Poput braon, žuta je povezana sa elementom zemlje. To je zapravo tradicionalna boja zemlje u feng šuiju. Žuta izaziva energiju sunca i osjećaj radosti. Ako žudite za više lakoće i harmonije, pokušajte da dodate žute detalje.

Zelena

Zelena je povezana sa drvenim elementom u sistemu boja od pet elemenata. Drvo je povezano sa rastom i djelovanjem.

scroll to top