Close

EMOTIVNA OBJAVA BIVŠE NARKOMANKE: NISAM MISLILA DA ĆU PREŽIVJETI 25 GODINA, BILA SAM SLOMLJENI ČOVJEKIzboriti se sa bolestima zavisnosti i iz pakla se podići i postati uspješan čovjek, san je svih onih koji se nalaze na liječenju od narkotika i alkohola.

Priče onih koji u tome uspiju, postaju vodilja onima koji se suočavaju sa istim problemom, ali i svima nama, kao reprezent da se uz snagu uma i borbu, sve može, te i da ne postoji nemoguće.

Upravo iz tog razloga, priča Helena Placner, djevojke sa Floride, naišla je na veliki broj pozitivnih komentara ispod njene objave na mreži Linkdin, prenosi Blic.

Naime, Helena je danas savjetnica u odnosima klinici koja se bavi psihološkom podrškom svima ljudima.

Kako je navela u svojoj emotivnoj objavi, sa liječenjem je počela kada je imala svega 17 godina i prošlo je već 14 koliko je čista.

Zaista sam vjerovala u to. Danas je moj život potpuno drugačiji. Imam „stvari“ koje sam akumulirala tokom posljednjih 14 godina napornog rada, ali što je još važnije od stvari, imam suštinsko uvjerenje da bez obzira na sve – sve je/će biti u redu. Ja zaista vjerujem u to.

Ako se borite, znajte da je pomoć dostupna i da će biti bolje.

Ispravna akcija vodi do ispravnog razmišljanja. Hvala svima koji su mi pomogli na tom putu – nikad ovo ne bih mogla sama. Nastavi da se trudiš – napisala je ona u objavi koja je oduševila i rasplakala sve one koji su je pročitali na njenom Linkdin nalogu.

scroll to top