Close

DIJANA HRKALOVIĆ PONOVO IZA REŠETAKA: OTKRIVENI DETALJI HAPŠENJA ZLOGLASNE BIVŠE GENERALNE SEKRETARICE MUP-A SRBIJEHrkalović je nešto manje od dva mjeseca bila u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu, od hapšenja 15. decembra.

Dijana Hrkalović, bivša državna sekretarica u MUP-u Srbije vraćena je sinoć u beogradski Centralni zatvor, a organi reda lišili su je slobode dok je kupovala namirnice u lokalnoj prodavnici.

Kako saznaje Nova.rs, Hrkalović je sišla ispred zgrade u kojoj živi, kako bi kupila namirnice u prodavnici, ali su joj tada prišli pripadnici policije, koji su je, po rješenju Specijalnog suda, vratili ponovo u pritvor.

Inače, Specijalni sud odredio je Hrkalovićki pritvor zbog opasnosti od bjekstva i zbog opasnosti od uticaja na svjedoke.

Prethodno, Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je rješenje Specijalnog suda kojim je 10. decembra ukinut pritvor Dijani Hrkalović i naložio da se ponovo razmotri prijedlog tužioca za određivanje pritvora zbog opasnosti od bjekstva.

Hrkalović je nešto manje od dva mjeseca bila u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu, od hapšenja 15. decembra.

Tužilaštvo je tog dana tražilo od suda da joj produži pritvor po dva nova osnova – zbog postojanja opasnosti od bjekstva i uticaja na saučesnike, ali sud nije usvojio.

scroll to top