Close

ČUO SE STRAHOVIT UDARAC, DIJETE JE POČELO VRIŠTATI I PLAKATI: KOMŠIJE U ŠOKU NAKON ŠTO JE MAJKA BACILA DIJETE, PA SKOČILA SA TREĆEG SPRATAU beogradskom naselju Mirijevo žena je juče bacila petogodišnjeg sina kroz prozor na trećem spratu, a potom skočila za njim jer, navodno, nije mogla da se pomiri s razvodom braka.

Stravična nesreća dogodila se oko 8.30, a žena i dijete su preživjeli pad i s teškim povredama su prevezeni u bolnicu.

Na mjestu nesreće odmah se pojavio njen bivši suprug, koji je vidno potresen davao policiji izjavu, a po dolasku ispred zgrade opsovao je i rekao da je njegova žena već najavljivala ovakvu stvar.

Na mjestu pada mogao se vidjeti potresan prizor, tragovi krvi bili su na travi pored trotoara, a ostale su i dječje papučice koje je nosio njen sinčić.

Komšinica koja je izlazila iz susjedne zgrade kada se tragedija dogodila ispričala je da je žena s prozora na trećem spratu prvo bacila dijete, pa zatim skočila za njim.

Dječak koga je majka juče bacila s prozora najprije je primljen u Urgentni centar zajedno s majkom i po dolasku nije bio životno ugrožen, a potom je transportovan na Institut za majku i dijete.

scroll to top