Close

ČOVJEK I MEDVJED NALETJELI JEDAN NA DRUGOG IZA UGLA, A REAKCIJA MEDVJEDA JE URNEBESNA!Kad hodate oko kuće možete očekivati svašta, no zasigurno ne da ćete iza ugla naletjeti na medvjeda. Premda, ako ste medvjed, zaista biste mogli očekivati da ćete naići na čovjeka.

To je scenarij urnebesnog videa u kojem čovjek i medvjed susreću jedan drugoga i prilično se uznemire. Medvjed pritom zaboravlja da je on jači i da bi se čovjek njega trebao bojati, toliko je iznenađen i šokiran onim što se pojavilo iza ugla, da se u panici okreće i bježi.

Jednako tako se ponaša i čovjek.

No, medvjed se nakon par koraka sjetio da se on zapravo nema šta bojati, pa je zastao, a potom se polako vratio i nastavio kretati smjerom u kojem je krenuo. Čovjeka više, sasvim očekivano, nije bilo na vidiku.

Snimka je to koja nije nova, no u zadnje vrijeme doživjela je novu popularnost. Sudeći po komentarima, gledatelji su je ponovno otkrili i uživaju u njoj. Mnogi su se dobro nasmijali i napisali kako je daleko zabavnija reakcija medvjeda, koji se uplašio premda zapravo i nije trebao.

scroll to top