Close

BUKIRANA DO OKTOBRA! OVA DJEVOJČICA NAVODNO REDOVNO PRIČA SA MRTVIMA, A IZNIJELA JE ŠOKANTNU ČINJENICUIstakla je i šokantu činjenicu da sa pojedinim preminulim osobama ne može da razgovara, jer su se vratili na ovaj svijet

Meksikanka Avril Sandoval (16) posljednjih godinu dana postala je izuzetno popularna na društvenim mrežama, što i ne čudi toliko, jer mnogi vjeruju da je istina to što tvrdi, a ističe da ima urođen talenat da razgovara s pokojnicima.

Mnogi s njom pokušavaju da zakažu seanse kako bi došli do preminulih članova porodice, a posljednjih dana mnogi traže od nje i da pokuša da stupi u kontakt s Debani Eskobar, studentkinjom koja je pronađena mrtva nedugo nakon što je nestala blizu Montereja.

Sandoval za sada odbija da se miješa u slučaj koji je upravo potresao Meksiko, a sve govori da je Eskobar okrutno ubijena, ali je zato prije desetak dana dala intervju jednom tamošnjem poznatom jutjuberu.

Sa njim je tada razgovarala više od sat vremena, a lokalni mediji su iz tog intervjua izdvojili jedan naročito zanimljiv detalj. Kako je kazala Sandoval, nemoguće je razgovarati sa svima koji su napustili ovaj svijet jer su se u međuvremenu na njega vratili.

Sandoval je tokom intervjua kazala da je ovu sposobnost stekla tačno uoči 15. rođendana kada joj se ukazao pokojni deda, a nakon čega joj je otac priznao da je ta moć zapravo porodično naslijeđe.

Šta god lično mislili o njenom slučaju, mnogi Meksikanci joj vjeruju, a kako prenosi portal Debate, Sandoval je toliko tražena da je bukirana sve do oktobra ove godine.

scroll to top