Close

ANA JEŽ TVRDI DA NIJE BILA LJUBAVNICA BIVŠEG GRADONAČELNIKA PRIJEDORA, A ONDA SE POJAVILA NOVA FOTOGRAFIJAAna Jež, žena kojoj je Dalibor Pavlović slao kompromitujuće fotografije, ostavila je u šoku javnost zbog tvrdnje da nisu imali seks aferu, već da je bila samo prijateljica bivšeg gradonačelnika Prijedora.

Samo dan kasnije, pojavila se fotografija na kojoj se vidi da Ana Jež i Dalibor Pavlović leže zagrljeni u krevetu, piše Srpskainfo.

Ova Prijedorčanka je u svom prvom javnom gostovanju, na jednoj televiziji, izjavila da je Pavlović boravio u njenom stanu dvije godine, ali da nisu bili u ljubavnoj vezi.

Jež je otkrila da je vodila Facebook stranicu Dalibora Pavlovića i da ima njegovih 3.878 fotografija. 

Na pitanje voditelja da li joj vjeruje suprug Goran, koji je bio njena pratnja u sarajevskom studiju, ona je istakla da joj vjeruje i da u suprotnom ne bi bio tu.

U ovoj emisiji je navela da je član SNSD od 2006. i da nikada ništa nije dobila od stranke. Rekla je da je profesor razredne nastave.

Ona tvrdi da kompromitujuće fotografije Pavlovića nisu iz njenog telefona izašle u javnost.

Izjavila je da su prve fotografije objavili Marko Munjiza i Stanislav Lisčinski. Inače njih dvojica su poznati aktivisti prijedorskog SDS.

Međutim, zanimljivo je da se Ana Jež samo nekoliko dana prije objavljivanja fotografija Pavlovića, slikala sa Munjizom i Lisčinskim.

Njihovu zajedničku fotografiju objavio je na svom Facebook profilu upravo Lisčinski, ali ju je naknadno uklonio.

scroll to top