Close

ALKALAJ O REAKCIJAMA NAKON SJEDNICE VIJEĆA SIGURNOSTI, DANAS SE OBILJEŽAVA DAN MEDICINSKIH SREDSTAVA: NE PROPUSTITE OTVORENI STUDIO OD 16.30 SATINi danas od 16.30 sati ne propustite emisije „Otvoreni studio“ i „Dobar dan, BiH“ na . TV-u.

„Otvoreni studio“:

Današnji “Otvoreni studio” posvećujemo lijepim emocijama, sjećanjima, ljubavima, historiji, glumi i humoru.

Naša i vaša posebna i draga gošća je Amina Isović-Bukvić, autorica knjige „Sarajevski Taj Mahal“, koja kao što i ime sugeriše, govori o starim sarajevskim ljubavnim pričama i mjestima u Sarajevu na kojima su se one dešavale. Amina je kolegica novinarka, ali i spisateljica i svjetska putnica s brojnim životnim iskustvima. Razgovor vodi naša Dalila Omerović, a ne trebate ga propustiti.

Emocije su posvećene i našim dragim gošćama s kojima obilježavamo Dan medicinskih sestara.

„Dobar dan, BiH“:

Nakon jučerašnje sjednice Vijeća sigurnosti, na kojoj je prvi put svoj izvještaj predstavio visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt i na kojoj je učestvovao i predsjedavajući Predsjedništva Šefik Džaferović, danas razgovaramo o reakcijama i efektima s bh. ambasadorom u sjedištu UN-a Svenom Alkalajem.

Budite danas uz “Dobar dan, BiH” i saznajte detalje i reakcije nakon jučerašnje sjednice Vijeća sigurnosti UN-a, na kojoj je tema bila naša domovina. 

Pratimo i završetak i efekte najvećeg regionalnog privrednog događaja – Sarajevo Biznis Foruma, s ekonomistom Zoranom Pavlovićem.  

(Bojan Zec Filipović)

scroll to top